Welkom bij food & fastfood restaurant

Kokkie Twello

Tijdelijk alleen afhalen mogelijk

In verband met de recente wijzigingen in de maatregelen van de regering en het RIVM kunt u helaas niet meer gezellig bij ons komen eten, máár…we blijven wél geopend voor afhaal. Zo kunt u alsnog van onze keuken genieten. Wel hanteren wij tijdelijk aangepaste openingstijden die hieronder staan weergegeven. Daarnaast zijn er enkele voorwaarden die nodig zijn om de veiligheid te kunnen garanderen en daarom even deze uitleg:

  • Bel altijd eerst je bestelling even door en spreek een afhaaltijd met ons af. Dit kan vanaf 15.00 uur.
  • De bestelling kun je daarna afrekenen bij het ijsloket, waarna je bij de voordeur je bestelling kunt meenemen.
  • Het eten mag niet in de nabije omgeving worden opgegeten en er kan geen gebruik worden gemaakt van ons toilet.
  • We zij geopend van zondag t/m donderdag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 19.30 uur.
  • Je kunt alleen per pin afrekenen.
  • Kom het liefst alleen je bestelling ophalen en probeer zoveel mogelijk op tijd te komen om groepsvorming bij ons loket te voorkomen.

Zo maken we het samen mogelijk. Uiteraard kan er weer van alles veranderen, maar we proberen jullie op deze manier toch maar weer te laten genieten van je frieten 😉 

Kokkie

Food & Fastfood

Kokkie Twello is de gelegenheid voor een snelle snack in de snackbar of een comfortabele maaltijd in ons restaurant. Regelmatig hebben wij een weekaanbieding in het restaurant of een maandkraker in de snackbar.

 

Ook bieden we in de wintermaanden speciale maaltijden zoals een overheerlijke stamppot. Reden temeer om deze site en daarna Kokkie Twello regelmatig te bezoeken!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Kokkie Food & Fastfood
Molenstraat 44a
7391 AJ Twello

Facebook Kokkie Twello

Contactformulier

Niet voor reserveringen & bestellingen!

LET OP: dit formulier is NIET bedoeld voor bestellingen! Reserveringen en/of bestellingen via dit formulier worden niet in behandeling genomen.

Maatregelen i.v.m. corona virus

In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Kokkie Twello omgaat met de situatie in Nederland. In verband met de recente wijzigingen in de maatregelen van de regering en het RIVM blijven wij alleen [...]

24-08-2019 open tot 19:00 uur i.v.m. bruiloft

Op 24 augustus 2019 zullen wij onze deuren om een hele goede reden wat eerder gaan sluiten. Onze collega Jeanet Wolf gaat namelijk trouwen! Reden voor een feestje dat Team Kokkie Twello natuurlijk niet wil missen 🙂 We zijn die [...]

Het terras krijgt (huis)stijl!

Met dank aan Hoveniersbedrijf De tuinen van Bosch uit Twello is onze prachtige olijfboom in alle vroegte weer teruggezet. Zo begint ons terras ook steeds meer (huis)stijl te krijgen! Wij gaan de komende tijd druk bezig om dit alleen nog [...]